BARCELONA HABITATGES EN VENDA

 

Com a especialista en propietats a Barcelona, ​​hem reformat apartaments al barri de la Barceloneta a Barcelona. Els apartaments estan totalment nous i llestos per entrar a viure directament sense cap preocupació.

Cada apartament té un bell balcó que donen a un passatge, un terra de fusta macisa i sostres alts originals de volta catalana amb bigues a la vista. Es troben a 5 minuts a peu de la platja de la Barceloneta i a 2 minuts del metro de la Barceloneta i del Mercat de la Barceloneta.

Tots els apartaments compten amb acabats de la més alta qualitat i inclou una cuina completament integrada amb electrodomèstics moderns, finestrals, i sanitaris de porcellana en les cambres de bany.

Els apartaments estan situats en un edifici que data de 1900, amb un encantador vestíbul i una preciosa escala de pedra amb motius ornamentals.

Tractem d’identificar en el mercat immobiliari de Barcelona només les oportunitats d’inversió que sobresurten, pel seu rendiment i seguretat amb un potencial de revaloració positiva en el futur. Aquesta promoció s’ofereix combinant elements originals amb un disseny modern.

Si vostè està buscant un pis per viure o desitja fer una inversió a Barcelona us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres per concertar una visita o truqui al (+34) 618.999.622.

Contacti amb Eliore Capital

Si desitja una trucada de nosaltres per a alguna pregunta sobre una de les nostres promocions per favour omple aquest formulary: