QUI SOM

ELIORE CAPITAL QUI SOM

 

Eliore Capital som un equip que entén el mercat immobiliari de Barcelona, amb anys d’experiència en projectes immobiliaris a la ciutat.

Eliore Capital adquireix i renova edificis sencers que es divideixen i es venen en unitats separades i independents. Tractem de crear llars amb encant que siguin assequibles a la majoria dels individus.

Si vostè està pensant en vendre una propietat o un edifici en una bona ubicació a Barcelona, ​​si us plau no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a info@eliorecapital.com o trucant al +34 618.999.622.

Entenem el mercat de béns arrels de luxe a Barcelona per àrea. Només seleccionem àrea específica amb gran potencial de retenció de valor de la propietat a llarg termini. Podem ajudar a establir una selecció de cases exclusives que satisfacin les seves necessitats més exigents. Entenem com el mercat immobiliari opera i podem ajudar a guiar-lo amb el coneixement que necessita per fer comparacions.

També li podem connectar amb els serveis de suport seleccionats, inclòs l’allotjament aparthotel per la seva visita, l’assessorament sobre les previsions del mercat, els principals riscos i oportunitats, d’inversió i d’impostos assessors, de residència i de migració advocats, especialistes en mudances internacionals.

Contacti amb Eliore Capital

Si desitja una trucada de nosaltres per a alguna pregunta sobre una de les nostres promocions per favour omple aquest formulari::